Voorjaarsprogramma VU Het Groene Hart bekend


BODEGRAVEN - Het nieuwe programma van Volksuniversiteit het Groene Hart voor het voorjaar van 2021 is bekend. Naast terugkerende favorieten zijn ook weer veel nieuwe cursussen en workshops te volgen.

Leer bijvoorbeeld de mooiste foto’s te maken tijdens de cursus Nachtfotografie, ga stress fysiek te lijf met een rustgevende cursus Mindfulness yoga, of ontdek al dansend Europa en leer zes verschillende volksdansen. Uiteraard kun je ook weer bij de volksuniversiteit terecht voor talencursussen, lezingen kunst(geschiedenis, culinaire workshops, en allerlei activiteiten om je verder te verdiepen in je hobby of je vaardigheden te verbeteren. Favorieten zoals Maak je eigen website, Tuinontwerpen en Klein Vaarbewijs keren ook weer terug. Ontdek het volledige aanbod en schrijf je in via www.vuhetgroenehart.nl.

Volksuniversiteit Het Groene Hart is een uitnodigend platform voor mensen om een leven lang te leren, of dit nu gaat om hobby’s of carrièrevaardigheden. Circa 40 vrijwilligers zetten zich in voor de succesvolle maatschappelijke organisatie. De ruim 2.000 inschrijvingen per jaar bewijzen dat Volksuniversiteit Het Groene Hart een instituut is dat niet weg te denken is uit de samenleving.