Afbeelding
Foto: Marijke Groot

Groeneveld kerstbomen in actie voor Voedselbank

BODEGRAVEN - Kim en Joost van Groeneveld van Groeneveld kerstbomen doen mee aan Missie 538 voor de Voedselbank van Radio 538. Van elke boom die zij verkopen, doneren ze 2 euro aan deze actie.

Bijna één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Groeneveld kerstbomen, samen met Radio 538, in actie. In december hebben zij maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket. Joost: "Wij vinden dit een belangrijk doel. Daarom hebben wij besloten om voor iedere boom die wij verkopen, 2 euro te doneren aan deze actie. Daarnaast kunnen klanten eenmalig extra doneren."


En dat is niet het enige wat Kim en Joost doen voor de Bodegravers. "Ook hebben wij geheel kosteloos bomen ter beschikking gesteld aan gezinnen die het zwaar hebben," vertelt Kim. "Dit hebben wij gedaan via de Willibrordschool in Bodegraven. Wij hopen hierdoor een positieve bijdrage te leveren aan de kinderen in deze zware tijd."

Beeld: Marijke Groot