Bjorn en Kimberly kijken ernaar uit om deze ballonnenklappers tijdens Oud en Nieuw te klappen.
Bjorn en Kimberly kijken ernaar uit om deze ballonnenklappers tijdens Oud en Nieuw te klappen. Foto:

Met een klapper het nieuwe jaar in

BODEGRAVEN - Het verbod op vuurwerk voor aankomende jaarwisseling zette Bodegraver Bjorn Remmerswaal aan het denken. "Ik zocht iets om toch met een knaller het jaar uit te gaan. En dat hebben we gevonden!" Samen met Kimberly van Kim's Springkussenverhuur maakte hij de 'ballonklapper'.

Bjorn is binnen en buiten de gemeente actief in een aantal branches waar hij veel energie van krijgt. Hij is acteur, presentator voor onder andere Fox Sports en eigenaar van mediaproductiebedrijf BR Media Producties. Ondernemerschap zit in zijn bloed. Hij is veel bezig met het bedenken van nieuwe projecten. "Soms kom ik iets tegen en dan denk ik, daar moet ik iets mee." Zo ontstond ook het idee voor de ballonnenklapper. "Ik kwam een filmpje tegen op Dumpert. Daar knalden mensen in Azië een vergelijkbare lijn met ballonnen en dat gaf zo'n leuk effect! Daar moet ik werk van maken, dacht ik meteen."


Bjorn betrok gelijk Kimberly erbij. "Ik heb zakelijk al vaker met Kimberly samengewerkt en zij is dé ballonnenvrouw van Bodegraven. Prachtig als we dit leuke product kunnen gebruiken om toch knallend het nieuwe jaar in te kunnen. Zo is het voor ons en ik denk ook voor vele anderen."


Alternatief

Bjorn vond in Kimberly de ideale persoon om dit idee mee uit te werken. Ze hebben drie verschillende slingers gemaakt: van 5, 10 en 15 meter. Ze zijn te vinden zijn op www.ballonnenklapper.nl. De langste slinger bevat wel driehonderd ballonnen. Alle ballonnen zijn van latex en 100 procent biologisch afbreekbaar. Wanneer de ballonnen door het knalbord worden getrokken, maakt het een geweldig klappend geluid. "Het vervangt natuurlijk niet het echte vuurwerk," meent Bjorn, "maar het is een leuk alternatief om tóch knallend het jaar uit te gaan!"















[ kader ]

WINNEN

Wil jij ook (legaal) knallend het nieuwe jaar in? Dat kan! Wij mogen namelijk een ballonnenklapper van ballonnenklapper.nl weggeven. Scan de QR-code of ga naar de Instagram-pagina van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk en lees wat je moet doen om kans te maken!