Afbeelding
Foto:

Stickerruilbeurs voor spaaractie Jumbo Reeuwijk


REEUWIJK - In de eerste week van januari 2021 is er een ruilbeurs zodat iedereen zijn Jumbo stickerboek vol kan plakken.


"De plaatjes worden uitgedeeld t/m 31 december, maar dan is nog niet iedereen voorzien denken we," aldus Denise Rustwat, bedrijfsleidster van Jumbo Jim Koster Reeuwijk. "We hoopten een fysieke ruilbeurs te kunnen organiseren, maar dat zit er nog niet in. Toch hebben we een oplossing bedacht." Bij de Jumbo haal je een formulier af om in te vullen wat je nog nodig hebt. Daarna kan iedereen in het weekend van 2 en 3 januari op beide dagen tussen 10.00 en 16.00 uur zijn dubbele plaatjes en aanvraagformulier inleveren bij het museum in een aan jezelf geadresseerde enveloppe. De eerste honderd mensen krijgen bij inleveren een mok met een foto uit het boek cadeau! Deze mokken kan je vanaf 11 januari ook sparen bij Jumbo Reeuwijk met zegeltjes en tegen bijbetaling van 2 euro.


In het weekend van 9 en 10 januari kan je je enveloppen weer ophalen op beide dagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Dit gebeurt via de laatste maatregelen van de RIVM.


www.streekmuseumreeuwijk.nl