Afbeelding
Foto:

Bestel nu bij Read Shop Karssen en laat cadeaus en boeken gratis thuisbezorgen

BODEGRAVEN - De Read Shop Karssen stapt over op bestellen en thuisbezorgen nu de winkel vanwege de nieuwe coronamaatregelen gesloten is. "We hopen dat onze klanten op die manier toch lokaal shoppen en ons willen steunen,” vertelt eigenaar Michiel Karssen.

"We zijn onze klanten heel dankbaar dat ze de afgelopen tijd bij ons hun (kerst)inkopen hebben gedaan," zegt Karssen. "Iedereen die nog een kerstcadeau of juist een boek zoekt, bieden we die mogelijkheid nu telefonisch, via WhatsApp of e-mail. We bezorgen de bestelling gratis thuis in de regio Bodegraven - en uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen."

Alles wat normaal gesproken in de winkel te koop is, is nu te bestellen. Denk aan boeken, cadeau-artikelen, puzzels en puzzelboekjes, tijdschriften en knutselspullen. "Omdat een kaartje met een lieve boodschap licht brengt in deze donkere tijden, hebben we ook (kerst)kaarten,” aldus Karssen. "Daarnaast denken we graag mee met (zakelijke) klanten die kerst- of eindejaarsgeschenken willen bestellen.”

Bestellen kan eenvoudig telefonisch via 0172-701015, WhatsApp 06-45335316 of per e-mail via karssen@readshop.nl.

Afbeelding