Spaar kroonkurken voor Hospice Bodegraven-Reeuwijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het hospice is na anderhalf jaar niet meer weg te denken uit de gemeente. Je zou bijna vergeten dat het voor zijn bestaan onder meer afhankelijk is van giften en acties. Maandag 21 december start daarom een nieuwe actie: kroonkurken sparen.

Eerder heeft het Hospice (veel) kerstbomen opgehaald en zijn er overheerlijke speculaaspoppen verkocht. Nu worden er kroonkurken gespaard door ze in de daarvoor bestemde buizen gooien met het logo van het hospice. Dit kan op de volgende plaatsen: in Bodegraven bij de Albert Heijn, Jumbo-Noord en het hospice (Boesemsingel 81, hier in een melkbus); in Reeuwijk bij de Coop; in Driebruggen bij Broodje, kaas en eieren; in Waarder bij Plus Hoogendoorn; in Nieuwerbrug bij Dagwinkel Nieuwerbrug; en in Zwammerdam bij Supermarkt Zwammerdam.

Heeft u toevallig al veel kroonkurken gespaard? Misschien is dit dan het moment om ze te doneren! Als u er te veel heeft om in de buis te storten, dan kunt u mailen naar het hospice: info@hospicebodegraven-reeuwijk.nl. Wij komen ze graag ophalen.

Wilt u meer weten van het hospice of denkt u erover na om vrijwilliger te worden? Kijk op: www.hospicebodegraven-reeuwijk.nl of bezoek de Facebookpagina.