Afbeelding
Foto:

Zonnebloemgasten in Bodegraven ontvangen een kerstpakket

BODEGRAVEN - De Zonnebloem heeft het afgelopen jaar voor haar gasten weinig kunnen betekenen. Geen uitjes, geen activiteiten en maar sporadisch en voorzichtig een bezoekje. Vaak was het beperkt tot een telefoontje en een kaartje. De gezondheid voor deze groep, die toch tot de kwetsbare doelgroep behoort, stond en staat bovenaan.

Een warme attentie is op zijn plaats in de kerstdagen die ook door hen in uiterst beperkte kring moet worden gevierd en beleefd. Mede dankzij een substantiƫle bijdrage van Lions Bodegraven hebben de gasten een aantrekkelijk kerstpakket ontvangen. Een kerstpakket, door Annemiek KaasExpress samengesteld met producten van lokale ondernemers, is afgelopen dagen door de vrijwilligers van de afdeling Bodegraven bij ca. 150 gasten aan de deur bezorgd, vergezeld van een kort praatje en de beste wensen voor de Kerst en het nieuwe jaar.

Het bestuur en vrijwilligers van de afdeling hopen en verwachten dat zij het komend jaar weer de draad kunnen oppakken en misschien wat kleinschaliger weer activiteiten kunnen organiseren. Ook daarbij geldt dat de veiligheid en gezondheid en welzijn van de Zonnebloem gasten op de eerste plaats komen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding