Afbeelding
Foto:

Doe mee! Samen, met elkaar én voor elkaar

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Samen voor Elkaar bundelt en organiseert acties en activiteiten om de verbinding ondanks de sociale beperkingen toch te blijven aangaan. Coronaproof. Samen, met én voor elkaar!


Gemeentebreed

Van december tot en met maart kun je een buurtdagboek starten. Deel je gedachten, verhaal, recept, tekening, gedicht, lied, uitnodiging, idee, wens of verlangen met je buurt in een reizend buurtdagboek. Schrijf er iets in en geef het door aan je buren, zodat je van elkaar hoort en een beetje met elkaar mee kunt leven. Zelf een buurtdagboek starten? Neem contact op met SAM via info@samwelzijn.nl of 0172-614500.


Daag je buurt uit

Het gebeurt in de huidige tijd steeds vaker; even een frisse neus halen en een wandeling maken door de buurt. Maar let op! Zie jij een poster van Daag je Buurt uit? Stap er op af, kijk wat voor beweging of actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Huiver niet, er is een ruime keus uit posters met verschillende acties. Zo blijft het spannend wanneer een actie uit te voeren en welke dit daadwerkelijk gaat zijn. Aanmelden is niet nodig. Ben je enthousiast over dit initiatief? Doe mee en hang zelf ook een poster op. Print een poster uit via www.senw-br.nl of haal deze op bij COOP (Van Staverenstraat 12-20), Jumbo Jim Koster Reeuwijk (Miereakker 18) of Recra Reeuwijkse Plassen (Verlengde Breevaart 3a).


Bodegraven

Van 7 t/m 21 januari is 'Wensboom on tour' bij Beatrixflat Koninginneweg 67a1-67p in Bodegraven. Een wensboom komt langs in vijf verschillende complexen van Mozaïek Wonen in Bodegraven. In deze wensboom kan je een mooie, lieve of enthousiaste boodschap hangen. Voor je buur, de bewoner boven je of degene die de boodschappen voor je haalt. Aanmelden is niet nodig.


Online

Iedere dinsdag en donderdag van 10.30 t/m 11.30 uur kun je deelnemen aan de digitale huiskamer van Kernkracht & GGZ Rivierduinen. Aanmelden: m.domburg@rivierduinen.nl.


Meedoen?

Wil je ook een actie opzetten om saamhorigheid te versterken gedurende de coronaperiode? Of wil je jouw activiteit op deze agenda? Neem contact op met Esmée Hensen van Samen voor Elkaar via 0172-614500 of info@samwelzijn.nl.

Afbeelding
Afbeelding