Afbeelding
Foto:

Als vrijwilliger van betekenis zijn

Steun. Midden Holland zoekt mensen die op zoek zijn naar zinvol vrijwilligerswerk, van betekenis willen zijn voor mensen voor wie sterven nabij is en hun naasten. “Wij konden de zorg als familie niet meer aan. Toen we belden, bood Steun. Midden Holland binnen 24 uur hulp. Je kon merken dat de vrijwilligers goed opgeleid waren met de laatste levensfase en alles wat daarbij hoort. Dat gaf ons rust. We konden op ze bouwen en als het nodig was, zocht de coördinator contact met de beroepsmatige zorg. De vrijwilligers gaven ons een steun in de rug om mijn vrouw zo te laten sterven zoals dat is gebeurd.”


Voor meer informatie over het werk en de organisatie kun je kijken op www.steunpuntmh.nl. Je kunt contact opnemen met de teamondersteuner via teamondersteuner@steunpuntmh.nl of telefonisch via 0182-358199 op dinsdag en donderdag.

De eerstvolgende training aspirant-vrijwilligers staat gepland op maandag 22 en dinsdag 23 maart 2021 met een terugkomdag op maandag 29 maart 2021. Je kunt je aanmelden voor deze training tot 15 februari 2021.