Afbeelding
Foto:

Hortus Populus groeit

BODEGRAVEN - Hortus Populus heeft een geslaagd jaar achter de rug. Het aantal groenteabonnementen is in 2020 gegroeid van 20 tot 25 in 2019 naar 50 tot 55 in 2020. En de Hortus Populus wil en kan in 2021 doorgroeien. De Hortus is er klaar voor!


De abonnementhouders hebben dit jaar 26 weken lang een tas met vier verschillende groenten ontvangen van de Hortus Populus. Daarnaast heeft Peet van Os er via zijn connecties voor gezorgd dat alle abonnementhouders extra biologische producten hebben gekregen. De groep vrijwilligers die jams, siroop, kruidenazijn en andere heerlijke specialiteiten maakt van de producten van de tuin is uitgebreid en ze gaan zich volgende jaar ook richten op het verwerken van kruiden. Naast de abonnementen is een deel van de groenten en specialiteiten via de losse verkoop in de kraam bij de tuin verkocht.


"We zijn er trots op dat een derde van alle kosten van de Hortus Populus is opgebracht door de verkoop van groente en fruit," aldus Esther van den Bor. Nog belangrijker zijn de reacties van de abonnementhouders. In de enquĂȘte geven ze aan ze tevreden zijn; vooral de gezellige sfeer en de smaak van de producten maakt dat ze volgend jaar weer een abonnement willen afsluiten. Nog geen abonnement? Kijk hier voor informatie en meld je aan!