Het kan weer! Buiten bewegen met de jeugd.

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Er is weer het een en ander op poten gezet voor de jeugd in Bodegraven-

Reeuwijk. De jeugd t/m 12 jaar kan binnenkort weer op verschillende momenten hun energie kwijt. In februari gaan de Buurtsportcoaches namelijk de dorpen langs om met de jeugd te bewegen! Leuke, actieve momenten liggen in het verschiet. Dikke sokken aan, een sjaal om en hop naar buiten!

Voor de Buurtsportcoaches is het wederom mogelijk activiteiten te organiseren voor de jeugd. Dit laten zij zich geen twee keer vertellen. Na het horen van dit goede nieuws zijn de koppen bij elkaar gestoken en zijn verschillende beweegmomenten gecreƫerd.


Wat is er te doen?

Jeugd t/m 12 jaar kan op zes momenten meedoen aan Wijksporten. Van dinsdag 2 t/m vrijdag 12 februari tussen 15.00 en 17.00 uur is een Buurtsportcoach aanwezig in een van de wijken: Bodegraven, Driebruggen, Reeuwijk-Brug, Waarder en Nieuwerbrug. Wijksport is het moment om met leeftijdsgenoten buiten te sporten onder begeleiding. De Buurtsportcoach zorgt voor sportmaterialen en een goede sfeer. Meld je aan en kom lekker meedoen!

Alle activiteiten zijn te vinden op de website van SenW. Dit is de plek om je in te schrijven en aan de Buurtsportcoaches te laten weten dat je mee doet. Houd de website en de sociale kanalen in de gaten want er komt nog meer aan! Ga naar www.senw-br.nl en dan naar 'activiteiten'.