Afbeelding
Foto:

Agenda Samen voor Elkaar

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Samen voor Elkaar bundelt en organiseert acties en activiteiten om de verbinding ondanks de sociale beperkingen toch te blijven aangaan, coronaproof.


Gemeentebreed

Vanaf 10 februari is er een kaartenactie. Samen voor Elkaar heeft speciaal voor jou een kaart ontworpen om door te sturen naar iemand die je een warm hart toe draagt. Laat het roodborstje de brenger zijn van een hartverwarmende tweet. Meer informatie op: www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar. Een blanco kaart ontvangen om door te sturen? Neem contact op met Esmée Hensen via tel. 06-47565448 of e.hensen@samwelzijn.nl.

Tot en maart kun je een een buurtdagboek starten. Deel jouw gedachten, verhaal, recept, tekening, gedicht, lied, uitnodiging, idee, wens of verlangen met je buurt in een reizend buurtdagboek. Schrijf er iets in en geef het door aan je buren, zodat je van elkaar hoort en een beetje met elkaar mee kan leven. Wil je zelf een buurtdagboek starten? Neem contact op met SAM via info@samwelzijn.nl of tel. 0172-614500.

Daag je Buurt uit. Het gebeurt in de huidige tijd steeds vaker: even een frisse neus halen en een wandeling maken door de buurt. Maar let op! Zie jij een poster van Daag je Buurt uit? Stap erop af, kijk wat voor beweging/actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Huiver niet, er is een ruime keus uit posters met verschillende acties. Zo blijft het spannend wanneer een actie uit te voeren en welke dit daadwerkelijk gaat zijn. Ben je enthousiast over dit initiatief? Doe mee en hang zelf ook een poster op. Aanmelden is niet nodig. Print een poster uit via www.senw-br.nl of haal deze op bij COOP (Van Staverenstraat 12-20) Jumbo Jim Koster Reeuwijk (Miereakker 18) of Recra (Verlengde Breevaart 3a).


Bodegraven

Wandel op 14 februari mee op Valentijnsdag! De Buurtsportcoaches organiseren in samenwerking met Samen voor Elkaar de Valentijnswandeling, de geschikte manier om op date te gaan of gewoonweg een fijne tijd te spenderen met elkaar. Het is niet zomaar een wandeling. In het kader van de liefde zijn verschillende elementen toegevoegd waarmee saamhorigheid wordt gestimuleerd. Zo vormt de route zich als een hartje en heb je de mogelijkheid een kaartje te schrijven en bij iemand in de bus te doen. Er komen nog leuke verrassende elementen aan, dus houd de website van SenW in de gaten.

www.senw-br.nl


Online

Iedere maandag en dinsdag 10.00 tot 11.00 uur en donderdag 10.30 tot 11.30 uur is er de digitale huiskamer van Kernkracht & GGZ Rivierduinen. Aanmelden: m.bos@rivierduinen.nl.

Ook kun je digitaal klaverjassen. Dit kan eenvoudig met jouw vrienden of familie, live en digitaal, gratis aan je eigen digitale tafel. Duidelijke uitleg en/of direct een spel starten kan via www.klaver.live


Actie opzetten

Wil je ook een actie opzetten? Bel 0172-614500 of mail info@samwelzijn.nl.

www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar.nl