In de categorie t/m 12 jaar heeft de volgende foto gewonnen met 55% van de stemmen. Dit is de bovenstaande foto van Elise Grootendorst (11 jaar):
In de categorie t/m 12 jaar heeft de volgende foto gewonnen met 55% van de stemmen. Dit is de bovenstaande foto van Elise Grootendorst (11 jaar): Foto:

Uitslag Fotowedstrijd Reeuwijk-Brug in 2030

REEUWIJK - Vorig jaar ging een groep initiatiefnemers onder de naam Reeuwijk-Brug 2030 aan de slag om boven water te krijgen hoe de inwoners van Reeuwijk-Brug denken over hun dorp en hoe zij graag zien dat Reeuwijk-Brug in 2030 eruit gaat zien. Zo werd er onder meer met veel succes een enquĂȘte gelanceerd, waaraan vele honderden mensen aan hebben deelgenomen. Daarnaast werd ook een fotowedstrijd georganiseerd met de uitdaging om de mooiste foto te maken van Reeuwijk. Het heeft even geduurd, maar ook daarvan is de uitslag bekend.

Nadat een eerste selectie werd gemaakt uit de tientallen inzendingen door de jury bestaande uit Inge Nieuwenhuizen (dorpswethouder), Joke Roelofs (voorzitter Huis van Alles Reeuwijk-Brug), Lizette Visscher (voorzitter Culturele Commissie), Alexander Knibbeler (dorpsteam Reeuwijk-Brug) en Cornelis Hagen (beheerder Facebookpagina Mooi Reeuwijk), mochten de inwoners van Reeuwijk-Brug aan de slag. Uit de favorieten van de jury werden uiteindelijk drie winnaars gekozen.

De winnaars mogen samen deelnemen aan een workshop fotografie gegeven door fotograaf Dasja Dijkstra. Deze mooie hoofdprijs is ter beschikking gesteld door de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk.

 In de categorie 12 tot 17 jaar was door de jury al gekozen voor een unanieme winnaar. Dat is bovenstaande foto van Zoë Murk (16 jaar):
In de categorie van 18 jaar en ouder heeft de volgende foto gewonnen met bijna 66% van de stemmen. Dat is de bovenstaande foto van Jannie Kersseboom.