Praten met je jonge puber over liefde… Hoe?

REGIO - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert op woensdag 17 maart 2021 de online themabijeenkomst ‘Jonge Pubers en Liefde’ voor ouders van kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Voor de meeste kinderen begint de puberteit tussen de 10 en 12 jaar. Vanaf de puberleeftijd neemt verliefdheid een serieuzere vorm aan. Ze kunnen verliefd worden op een idool, hangen hun kamer vol met posters en zwijmelen een eind weg. Gevoelens van intimiteit en seksualiteit gaan een rol spelen.

Maar ja, hoe raak je in gesprek met je jonge puber over liefde en seks? Ga je zelf het gesprek aan met je puber of wacht je op het moment dat ze zelf met vragen naar je toe komen? Hoe zorg je dat je kind weerbaar is en grenzen stelt ? Hoe leren ze respectvol met elkaar om te gaan? Tijdens deze online themabijeenkomst 'Jonge pubers en Liefde' gaan we op deze en nog veel andere vragen uitgebreid in.

Jonge pubers en liefde vindt online via Zoom plaats op woensdag 17 maart 2021 van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden via www.cjgcursus.nl.