Afbeelding
Foto:

Online bijeenkomst werkzoekenden over ‘Online Solliciteren’

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De Bibliotheek organiseert iedere maand Walk&Talk. Deze maand is de online bijeenkomst op maandag 15 maart om 09.30 uur. Werkzoekenden ontmoeten elkaar nu online in hun zoektocht naar nieuw of ander werk. Een heel goede manier om anderen te spreken zolang we elkaar niet live kunnen ontmoeten. Een koffiepauze met je eigen koffie of thee erbij.

Op maandag 15 maart is de eerstvolgende Walk&Talk. Het onderwerp is 'Online Solliciteren'. Gastspreker Digna Duijvestijn van DIN HR-Advies en Bedrijfscoaching geeft tips voor online solliciteren. Digna heeft regelmatig sollicitatietrainingen gegeven en weet precies waar je op moet letten bij een sollicitatiegesprek. Ook heeft zij veel bedrijven als klant en staat zij met beide benen middenin de zakenwereld. Wat speelt er nu en waar letten bedrijven op met solliciteren? Daarnaast geeft ze extra tips voor het online sollicitatiegesprek. Dat is toch net iets anders dan een fysiek gesprek.

Weet jij waar je goed op moet letten? Vind je het nog lastig of zelfs een beetje spannend? Doe dan mee. Dat de bijeenkomst online is, kan je ook helpen om vertrouwen op te doen voor online sollicitatiegesprekken. Doe mee en meld je aan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl. De link wordt toegestuurd na aanmelding. Kosten: gratis. Meer informatie op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl.