Online meeting met kinderboekenschrijver Jozua Douglas

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op dinsdag 23 maart om 19.00 uur organiseert de Bibliotheek een online meeting met kinderboekenschrijver Jozua Douglas.

Je kent Jozua van o.a. de boeken Costa Banana, Keesie Kippenkop en de Verschrikkelijke badmeester. Maar hij heeft nog veel meer leuke boeken op zijn naam staan. Tijdens deze meeting krijg je de kans om Jozua zelf vragen te stellen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe hij aan de ideeën voor zijn boeken komt? Of hoe hij de personen uit zijn boeken bedenkt? Misschien zijn het wel dingen die hij zelf ooit heeft meegemaakt? Jozua zal zelf ook een stukje voorlezen uit een paar van zijn boeken maar dit is zeker jouw kans om met hem in gesprek te gaan!

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij erbij zijn, reserveer dan snel via onderstaande link je gratis ticket voor deze online meeting! En heb je vriendjes of vriendinnetjes die de boeken van Jozua ook zo leuk vinden? Vraag dan ook of zij erbij willen zijn!

Hoe kun je erbij zijn? Koop je tickets via: /www.eventbrite.nl/e/tickets-ontmoeting-met-jozua-douglas-on-line-voor-kids-van-8-12-jaar-143057447677. Er zijn maar 40 tickets beschikbaar dus schrijf je snel in.