Afbeelding
Foto:

KijkopBR gaat onder het mes: denkt u mee?

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Voor zijn afstudeeropdracht van zijn studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam doet Thomas van Noppen onderzoek naar een nieuw design van de fysieke en digitale krant. "Mijn doel is om de krant zo vorm te geven dat de ervaring van de lezer centraal staat."

Om de krant aan te passen naar de wensen van de lezer, heeft Thomas natuurlijk input van die lezer nodig. Voor zijn onderzoek verzamelt hij daarom eerst zoveel mogelijk informatie.

"Ik begin met een enquête om inzicht te krijgen in hoe inwoners de krant lezen. Gaan ze ervoor zitten met een kopje koffie of scrollen ze er snel doorheen op hun mobiel? Lezen ze hem trouw elke week of alleen als ze toevallig een artikel tegenkomen? Daarnaast ben ik benieuwd hoe betrokken de lezers zijn bij het leven in de gemeente en welke onderwerpen ze interessant vinden." Wilt u uw mening laten horen, scan de QR-code!



Meepraten

Laat u ook weten hoe u de KijkopBR ervaart? Scan de QR-code om de enquête (8 min) voor maandag 22 maart in te vullen of mail thomas@graficelly.nl als u interesse heeft in een interview.

Afbeelding
Afbeelding