Ontmoet kinderboekenschrijver Corien Oranje

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op donderdag 15 april om 19.00 uur organiseert bibliotheek De Groene Venen een online meeting met de bekende kinderboekenschrijver Corien Oranje.

Je kent Corien van onder andere de boeken Juf Fiep, Oer!, Kapitein Klungel, Kampioen en Blessuretijd. Maar ze heeft nog veel meer leuke boeken op haar naam staan. Tijdens deze meeting krijg je de kans om Corien zelf vragen te stellen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe zij aan de ideeën voor haar boeken komt? Of hoe zij de personen uit haar boeken bedenkt? Misschien zijn het wel dingen die zij zelf ooit heeft meegemaakt? Corien leest zelf ook een stukje voor uit een paar van haar boeken.

Dit is jouw kans om met Corien in gesprek te gaan! Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij erbij zijn? Reserveer dan snel je gratis ticket voor deze online meeting. En heb je vriendjes of vriendinnetjes die de boeken van Corien ook zo leuk vinden? Vraag dan ook of zij erbij willen zijn. Reserveer je ticket via www.bibliotheekdegroenevenen.nl/corien. Er zijn maar veertig tickets beschikbaar, dus schrijf je snel in!