Afbeelding
Foto:

Pop-up store in barretje Vidocq gaat sluiten

GOUDA - Zaterdag 1 mei om 17.00 uur sluit Warnaar & van Beek de deur van de pop-up wijnwinkel welke sinds 20 november 2020 voorlopig was gevestigd in Barretje Vidocq in Gouda. Reeuwijkse eigenaar Alex de Kock en zijn partner Michelle Warnaar kunnen vervolgens van start met de voorbereidingen voor de opening van het Barretje in zijn originele staat. Wanneer Barretje Vidocq weer opengaat is natuurlijk nog koffie dik kijken maar er gloort hoop aan de horizon! Tot die tijd bent u nog welkom in de wijnwinkel iedere vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.








De winkel staat nog vol met heerlijke wijnen en er is keuze genoeg!
Ook voor delicatessen kunt u bij Warnaar & van Beek terecht waaronder de zeer gewilde gerookte paling uit de Reeuwijkse plassen, heerlijke kazen van de kaasboer, harde worsten, etc. etc. Het laatste weekend is er weer ‘Mama’s buikspek’, bestel dit van tevoren als u niet wilt misgrijpen!

Overigens gaat het de dames Warnaar & van Beek wel aan het hart om de deuren te sluiten. Zij hebben de afgelopen maanden kunnen ervaren hoe het is om een winkel te runnen en hebben ontzettend leuke klanten en nieuwe wijnliefhebbers leren kennen. Zij hebben de kans gehad om dit concept uit te proberen tegen de geweldige achtergrond van het Barretje en dat paste hun precies. Uiteraard met veel dank aan Alex én alle klanten die de wijn-winkel hebben bezocht.