Agenda Samen voor Elkaar

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Samen voor Elkaar bundelt en organiseert acties en activiteiten om de verbinding ondanks de sociale beperkingen toch te blijven aangaan. Coronaproof. Samen, met én voor elkaar! Kijk voor meer informatie op www.samwelzijn.nl/
samenvoorelkaar.


Gemeentebreed

Het gebeurt in de huidige tijd steeds vaker; even een frisse neus halen en een wandeling maken door de buurt. Maar let op! Zie jij een poster van Daag je Buurt uit? Stap er op af, kijk wat voor beweging/ actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Huiver niet, er is een ruime keus uit posters met verschillende acties. Zo blijft het spannend wanneer een actie uit te voeren en welke dit daadwerkelijk gaat zijn. Ben je enthousiast over dit initiatief? Doe mee en hang zelf ook een poster op.

Aanmelden is niet nodig. Print een poster uit via www.senw-br.nl of haal deze op bij COOP (Van Staverenstraat 12-20, Reeuwijk), Jumbo (Miereakker 18, Reeuwijk), Recra (Verlengde Breevaart 3a, Reeuwijk).


Bodegraven

Schoolwerk! Op woensdag en vrijdag kan je bij jongerencentrum De Zon je huiswerk maken van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via www.dezonbodegraven.nl/agenda.


Reeuwijk

In Reeuwijk starten de Rotary en Samen voor Elkaar met een pilot waarbij Reeuwijkers met elkaar kunnen gaan wandelen en helpen een handje bij het vinden van een wandelmaatje. Aanmelden via reeuwijkwandelt@gmail.com. Voor de eerste 50 wandelmaatjes staat er een gratis kopje koffie of thee klaar bij Délifrance.


Digitaal

Iedere maandag en dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur en donderdag 10.30 tot 11.30 uur is de digitale huiskamer van Kernkracht & GGZ Rivierduinen. Aanmelden kan via m.bos@rivierduinen.nl.


TIP: Online geluk delen

De geluksbrengers van de geluksroute zitten klaar om (online) geluk te delen met jou. Er zijn in de maand april een heleboel leuke activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Van meditatie tot mandala tekenen. Je bent van harte welkom. Nieuwsgierig geworden? kijk op www.geluksroute.nu. Zin om mee te doen? Stuur een mailtje naar geluksroute@gmail.com