Afbeelding
Foto:

Zonnebloem lotenverkoop 2021

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Deze week gaan de Zonnebloemvrijwilligers in Reeuwijk, Waarder, Driebruggen en Bodegraven op pad voor de Zonnebloemloterij. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een fysieke beperking, zoals aangepaste vakanties, bezoekjes aan huis, samen een kopje koffiedrinken, een wandeling maken of samen winkelen. Ook worden er uitjes georganiseerd.


Bij de Zonnebloem gaat het om mensen. De Zonnebloem brengt ze bij elkaar en staat voor hen klaar. Een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn. Het belangrijkste is dat men volop van het leven kan genieten. Door de uitbraak van het coronavirus zijn alle activiteiten van de Zonnebloem zowel plaatselijk als landelijk stopgezet. De afdelingen kunnen hun gasten niet meer bezoeken, maar proberen door middel van een kaartje, presentje, telefoontje contact te blijven houden.


Zo gauw de regering alle geboden en verboden heeft opgeheven gaan beide Zonnebloemafdelingen weer een activiteit organiseren. Hiervoor hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem de opbrengst van de loten (prijs per lot is 2 euro) weer nodig.


Voor informatie: Zonnebloemafdeling Reeuwijk, Waarder en Driebruggen: Secretariaat, Heleen van der Meer, tel. 06-10108004 of zonnebloem.reeuwijk@gmail.com of Zonnebloemafdeling Bodegraven: Secretariaat, Gerda Nederhoff, tel. 06-41040215 of zonnebloembodegraven@gmail.com.