Afbeelding
Foto:

Bodegraven-Reeuwijk Vitaal gaat landelijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Vrijdag 16 april ontving EditieGroeneHart.nl het bericht dat het programma Bodegraven-Reeuwijk Vitaal - dat wordt gemaakt in samenwerking met de coaches van SenW - landelijk uitgezonden gaat worden via Illi-tv.

Illi-tv is een interactieve tv-voorziening voor zorgcentra speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Via het individueel in te stellen programma-aanbod kunnen mensen op eenvoudige wijze aangeven welke programma’s ze willen zien en een van die opties is dus vanaf nu Bodegraven-Reeuwijk Vitaal.

Het team van EditieGroeneHart.nl is niet alleen aangenaam verrast door dit leuke nieuws. Ze zijn ook een beetje trots. "De Reehorst in Reeuwijk-Brug is een van de verzorgingstehuizen die werkt met Illi-tv en we wisten dat het programma daar al was te zien. Dat dit nu landelijk uitgerold wordt had niemand kunnen voorzien," aldus de initiatiefnemers. "Wat we vooral bijzonder vinden is dat dit ook nog eens onze allereerste productie is. Tel daarbij het enorme enthousiasme van SenW op en het resultaat is daar."

Zonder Pim Lokhoff en zijn collega's was dit succes niet tot stand gekomen. "We hebben in totaal zeven uitzendingen opgenomen, die ook te zien zijn de website EditieGroeneHart.nl. Op de gelijknamige Facebookpagina en de pagina van SenW en nu dus door heel het land."