Afbeelding
Foto:

Openingsconcert ReeuwijkKlassiek op het terras van ‘t Vaantje

REEUWIJK - Op dinsdag 22 juni start ReeuwijkKlassiek zijn kamermuziekseizoen met een lunchconcert op het terras van restaurant ’t Vaantje in Reeuwijk. Zoals u mogelijk heeft gehoord, is ’t Vaantje in andere handen overgegaan. De opzet van de lunchconcerten blijft hetzelfde, maar de lunch gaat er anders uitzien. U kunt nu kiezen uit drie verschillende lunches. De prijzen zijn 16,50 euro, 19,50 euro en 23,50 euro.


Na een jaar lang zonder livemuziek en lagere prijzen voor de lunch verwachten de organisatoren van ReeuwijkKlassiek meer bezoekers dan vorig seizoen. Echter, om alle bezoekers op het terras coronaproof te ontvangen, blijft het totale aantal bezoekers beperkt.


Mocht u nu al enthousiast zijn en meteen een toegangsplaats willen reserveren, dan kunt u het volgende doen: meld u aan via kassareeuwijkklassiek@outlook.com. Vertel met hoeveel personen u wilt komen. Zij behandelen uw aanvraag met voorrang. Eind mei stuurt de organisatie u een mail met het programma van het Syrène Saxofoonkwartet en de samenstelling van de lunchmenu’s. U kunt dan uw menukeuze aan hen bekend maken. Als u dan tegelijkertijd 20 euro p.p. voor het concert aan ReeuwijkKlassiek overmaakt, is uw reservering definitief. Lunch en eventuele drankjes rekent u ter plekke af bij ’t Vaantje.