Koningsdag 2021 in Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG - Helaas, dit jaar weer geen grote activiteiten met Koningsdag, Koningsdag wordt weer woningdag. Toch wil Oranjevereniging “Prinses Juliana” het niet geheel stil laten verlopen.

Voor alle kinderen is er een kleurplaat die wordt verspreid bij de folder van de Dagwinkel en is ook af te halen bij de Dagwinkel. Kleur deze kleurplaat zo mooi en creatief mogelijk in en voor de mooiste tekeningen is er een prijsje te winnen. Lever de kleurplaat weer in bij de Dagwinkel voor 28 april.













Koningsdag komt Oranjevereniging “Prinses Juliana”, in de middag, door de straten van Nieuwerbrug met een heerlijke traktatie voor iedereen! Luister goed of je de bel hoort luiden en kom dan, coronaproof, naar buiten en neem de traktatie in ontvangst.


In verband met de coronavirus kunnen ze dit jaar niet langs de deuren te gaan met de donateurskaarten. Zij willen u vragen of u zelf uw donatie á 5 euro wil overmaken naar de rekening van Oranjevereniging “Prinses Juliana”. Dit kan naar rekeningnummer NL33 RBRB 0674 5966 09, t.n.v. Oranjevereniging te Nieuwerbrug. Wilt u bij de omschrijving uw naam en adres invullen? Alvast hartelijk bedankt voor uw steun.