Afbeelding
Foto:

Online workshop Gezond en gezellig aan tafel

REGIO - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen organiseert op 20 mei de online workshop Gezond en gezellig aan tafel voor ouders van kinderen tussen de 2 en 10 jaar.

Als ouder vind je het belangrijk dat je kind goed eet en als het dan ook nog gezellig kan is het helemaal mooi. De maaltijd, of het avondeten, is een geschikt moment om te genieten van het samenzijn als gezin en leuk contact met elkaar te hebben. Maar eten met kinderen erbij kan ook lastig en stressvol zijn. "Ik lust dit niet", "Dit ga ik echt niet eten", "Je bent vijf jaar dus nog vijf hapjes" zijn uitspraken die in sommige gezinnen iedere dag te horen zijn rondom etenstijd.

Tijdens de workshop krijg je informatie over gezond eten, bewegen en opvoeding van kinderen. We leggen uit hoe het komt dat een kind (een periode) lastiger eet en vooral ook wat je zou kunnen doen.

Gezond en gezellig aan tafel is een online workshop via Zoom op donderdag 20 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten 5 euro per aanmelding. Aanmelden via www.cjgcursus.nl.