Digitale voorlichtings- bijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

REGIO - Het Transmuraal Netwerk organiseert een informatiebijeenkomst over omgaan met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Het thema is deze keer ‘Rust in je hoofd’. De spreker gaat in op dit onderwerp en zal uw vragen beantwoorden.

Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Het is ook voor mensen met MS of Parkinson. Ook familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst is gratis.

De bijeenkomst vindt digitaal plaats op donderdag 17 juni van 16.15 tot 17.15 uur. De digitale inloop is vanaf 16.00 uur. U ontvangt na aanmelding tijdig een link om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan per mail via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam en e-mailadres. Ook kunt u eventuele vragen aan de spreker alvast doorgeven, zodat deze zich kan voorbereiden. Indien u niet over mail beschikt, kunt u zich aanmelden via tel. 06-48133312.