Afbeelding
Foto:

Restaurant in De Spil gaat weer open

REEUWIJK - Nu de horecagelegenheden na de COVID-19-periode weer beperkt gasten mogen ontvangen, opent ook het restaurant in dienstencentrum De Spil aan de Poelruit in Reeuwijk weer haar deuren. Momenteel wordt hard gewerkt om gasten en vrijwilligers te inventariseren om aan de vereiste maatregelen te voldoen. De voorbereidingen om de gasten een gezellige ontvangst en een heerlijke maaltijd aan te bieden zijn in volle gang. Een exacte datum van opening kan op dit moment nog niet worden genoemd, maar zal zeer binnenkort bekend worden gemaakt.

Vijf dagen in de week worden warme maaltijden geserveerd in één van de grote zalen van De Spil, zodat de 1,5 meter afstandsregel gegarandeerd kan blijven.

Ook voor het overige zullen natuurlijk alle voorgeschreven maatregelen op het gebied van hygiëne en onderling contact in acht worden genomen en zullen er voldoende beschermende en desinfecterende middelen aanwezig zijn. De maaltijden zullen uitsluitend per pin afgerekend kunnen worden.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Bij belangstelling voor deelname kan contact worden opgenomen met de receptie van De Reehorst, 0182-393222 of per e-mail : dereehorst@zorgpartners.nl, onder vermelding van naam en contactgegevens.

Afbeelding