Afbeelding
Foto:

Forza ziet het zonnig in

BODEGRAVEN - Versoepeling na versoepeling volgen elkaar op waardoor er weer meer kan en mag. Dat laat Studio Forza zich geen twee keer zeggen. De binnenstudio is weer geopend, het Forzaplein, waar Forza tijdens de lockdowns met veel plezier heeft gedanst, wordt weer parkeerterrein en als het dan toch weer mag voelen als 'normaal', organiseren ze ook maar gelijk een eindshow. Want dansen is leuk maar dansen voor publiek is nóg leuker.

De peuters en kleuters hadden afgelopen vrijdag al een voorproefje op de show. Zij mochten op balkonbeweegdag, een iniatief van het nationaal ouderenfonds, een dansshowtje verzorgen voor de ouderen in de Vijverhof. In samenwerking met de buurstsportcoaches swingde de kleintjes op Maja de Bij, Eftelingmelodieën en Baby Shark en de senioren op het balkon zwaaiden en klapten vrolijk mee.

En dit smaakt natuurlijk naar meer en daarom organiseert Forza binnen de geldende maatregelen een toffe eindshow op 10 juli. Alle groepen kunnen zo het jaar toch nog afsluiten door voor ouders- en verzorgers een dans te verzorgen.

Afbeelding
Afbeelding