Afbeelding
Foto:

Jouw Elevator Pitch bij Walk&Talk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Stel, je staat in de lift en je komt jouw toekomstige werkgever tegen. Wat dan? Hoe vertel je in korte tijd in woorden en met je uitstraling wie je bent en wat je wilt. Wat is belangrijk, wat niet. Dat is een Elevator Pitch. Of je krijgt de vraag tijdens een sollicitatiegesprek ‘Zeg, vertel eens iets over jezelf’. Zorg dat je een kort en krachtig antwoord paraat hebt.


Tijdens de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek De Groene Venen voor werkzoekenden op 29 juni om 09.30 uur is trainer Robert Vos gastspreker. Hij helpt je verder in het proces van jouw Elevator Pitch. Kom online en doe mee.


Bij Walk&Talk online ontmoeten werkzoekenden elkaar via Zoom. Bij Walk&Talk is er elke maand een ander thema, vaak met een gastspreker en altijd met de vaste gezichten van de Bibliotheek. Doe mee, want jij bent onderdeel van het netwerk. Vergeet je eigen koffie of thee niet, want het is nog altijd 'de koffiepauze voor de werkzoekenden'. Aanmelden via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl. Deelname is gratis. Meer informatie op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl.