Afbeelding
Foto:

SenW Sportweek, doe jij (weer) mee?!

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In 2020 was de eerste editie van de SenW Sportweek. Omdat het zo’n succes was, is er ook dit jaar weer een sportweek zijn! Op 2, 3, 4 en 5 augustus staan de ochtenden weer geheel in teken van lekker bewegen! Iedere ochtend van 09.15 tot 11.30 uur zijn er op verschillende plekken in de gemeente meerdere sporten te beleven. Elke ochtend staan meerdere beweegaanbieders klaar voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om op sportieve wijze kennis te maken met verschillende sporten. 


Buurtsportcoach Vivian van den Herik licht toe over de sportweek: "Vorig jaar hebben we de sportweek georganiseerd tijdens de coronacrisis. Toen nog met de gedachte dat dit een eenmalige sportweek zou zijn. Echter wegens het succes van vorig jaar, hopen wij ook dit jaar zowel de kinderen als de beweegaanbieders met elkaar in verbinding te krijgen." Buurtsportcoach Pim Lokhoff vult haar aan: "We vinden het belangrijk dat de jeugd ziet wat onze gemeente allemaal voor sportieve activiteiten te bieden heeft, want dat is een hoop en daar zijn wij erg trots op!” De sportweek-agenda: maandag 2 augustus bij Rohda’76 in Bodegraven, dinsdag 3 augustus bij de Groene Zoom in Reeuwijk-Brug, woensdag 4 augustus bij vv Bodegraven in Bodegraven en donderdag 5 augustus bij WDS in Driebruggen.


Ben jij tussen de 6 t/m 12 jaar en wil je meerdere sporten op één dag doen/proberen? Meld je aan via www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl. Let op: je kan je aanmelden tot uiterlijk donderdag 30 juli. Per ochtend vragen wij 2,50 euro p.p. Uiteraard worden de regels volgens het RIVM opgevolgd. Voor meer informatie: buurtsportcoach@senw-br.nl. Tot dan!