Afbeelding

Lekker sporten in augustus

Sport

Ook in de maand augustus is de buurtsportcoach in verschillende dorpskernen aanwezig om met jongeren lekker te sporten! Driebruggen, Reeuwijk-Brug, De Meije en Bodegraven zijn aan de beurt! De exacte tijden zijn te vinden op www.senw-br.nl. Wat kan je verwachten met wijksporten? Verschillende spellen en sporten worden aangeboden, waarbij er ook wordt geluisterd naar wat de jongeren zelf willen doen. Jongeren tot en met 18 jaar kunnen deze vakantie dus lekker sporten.

Sup & Bite
Op 12 augustus start de Sup & Bite bij Roei & Zeilvereniging Gouda. Na een korte kennismaking kan iedere deelnemer zelf de plas ontdekken. Weer aan wal? Met het mooie uitzicht op de plas wordt de ‘bite’ genuttigd.

 Iedere deelnemer krijgt een eigen sup-board en kan daarmee de plas ontdekken. Een ruime tijd wordt de omgeving verkend, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Weer veilig (en droog) aan wal? Met het ontzettend mooie uitzicht op de plas wordt de ‘bite’ genuttigd. Let op: aanmelden kan uiterlijk tot 10 augustus en vol is vol.

Afbeelding