Rommelmarktroute


Ook door Hekendorp gaat op zaterdag 28 augustus, de rommelmarkt-route die Carola van Duiven, vanuit Oudewater samen met Energie Oudewater organiseert. 

Hekendorp

Meer dan 110 deelnemers (kinderen, moeder en vaders) hebben zich al aangemeld om deel te nemen aan de rommelmarkt-route, die voor de tweede keer wordt georganiseerd. Voor hun huis, in hun voortuin of op hun stoep stallen de deelnemers hun overtollige, maar zeer bruikbare, spullen uit. Op een specifieke nummer, aangegeven op de route-kaart kan men zien waar en wat voor overtollige maar duurzame spullen men voor een klein prijsje willen verkopen of zelfs gratis weg wil geven. Meedoen kan door een WhatsApp te sturen naar 06-23190651 van Carola met erbij welk adres, wat je verkoopt.

Ook op deze route staat ook een plek aangegeven (nr.69.) op de Waardsedijk, waar Energie Oudewater informatie verstrekt aan de inwoners uit de gehele gemeente Oudewater.

Informatie over warmtepompen via een grote trailer. Informatie over alle manieren om de woning te isoleren. Ook gaat de zonnepaneel-actie hiervan start. Voor veel van die items zijn er nog steeds vouchers beschikbaar. (zie site Energie Oudewater.)

 
Als klap op de vuurpijl kunnen inwoners van de gemeente Oudewater hun oude gloeilampen omruilen voor energie zuinige LED-lampen. Daar is een elektrische bakfiets speciaal voor dit doel ingericht. Deze lampen worden uitgereikt in een katoenen draagtas.