Afbeelding
Foto:

Tentoonstelling Together

BODEGRAVEN 

In de Pop-Up Galerie Marryzglaz in de Kerkstraat 22 in Bodegraven is vanaf heden de overzichtstentoonstelling – ‘Together’ - van de Bodegraafse kunstenaars Anneke van den Broeke en Cees in ’t Veld te zien. 

Deze expositie laat als geen ander zien hoe gedeelde passie er uit ziet. Het is zeven jaar geleden dat Anneke van den Broeke, nu 80 jaar en geboren in Nederlands Indië en Cees in ’t Veld, nu 85 jaar en geboren in Dordrecht elkaar ontmoetten bij een muzikale middag in het Cultureel Centrum het Evertshuis in Bodegraven. Het klikte tussen hen en het duurde dan ook niet lang voordat ze besloten om te ontdekken wat een leven samen hen te bieden had. Dat bleek verrassend veel en één van die verrassingen was de ontdekking dat zij een passie deelden: tekenen en schilderen. 

Beiden waren daar al hun hele leven mee bezig. Soms meer, soms minder, want gezin en werk vroegen veel tijd en energie. In de afgelopen jaren kwam er meer ruimte om creatief bezig te zijn. Daarin hebben ze elkaar ook gestimuleerd en ze hopen dat nog lang te kunnen doen. Het heeft geresulteerd in een aantal schilderijen die zij nu graag in deze expositie samen exposeren. 

Vandaar de titel van deze expositie: ‘Together’. Naast het werk van Anneke van den Broeke en Cees
in ’t Veld is onder ander ook meubilair van Stijn Claassen en glasobjecten van Marry Buiks te zien.

Deze expositie is tot en met 31 oktober op de vrijdagen en zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur te zien in de POP-UP Galerie Marryzglaz, Kerkstraat 22 te Bodegraven. 

Afbeelding
Afbeelding