Afbeelding
Foto:

Seizoensstart valt TTV Reeuwijk zwaar

Reeuwijk

Het najaarsseizoen is begonnen en alle tafeltennisteams van Reeuwijk kwamen in actie.

Reeuwijk Duo 1, met Theo van Velzen en Johan Riethoff in de opstelling, speelde dinsdagavond tegen ISV 1. Een wedstrijd met twee gezichten. Van Velzen had het moeilijk, maar Riethoff was onverslaanbaar. De dubbel viel in het Reeuwijks voordeel. 


De reguliere teams waren in de regel minder succesvol. Reeuwijk 1, met revelatie Jeroen Raaphorst in de gelederen, nam hoopvol een 2-1 voorsprong tegen Pingwins. Nadat de opponent de stand in de dubbel gelijk trokken, verloor Raaphorst zijn enige wedstrijd van de avond. Tot aan 4-4 ging de stand om en om. Daarna verloren Dennis Cornelisse en Marco Broer elk in 5 games hun partij. Eindstand 4-6.


Reeuwijk 2 trapte af tegen Combat uit Bleiswijk. Zo vroeg in de competitie blijkt Combat toch echt een maatje te groot voor de Reeuwijkers. Met duidelijke gamestanden slikten André van der Laan, Remco van der Star en Ard Swarts een 0-10 nederlaag. Van de overige drie teams won alleen Reeuwijk 4. Het team met Arnold Baars, Caroline de Fouw en debutant Dave van der Heiden was tegen ISV Gouda 1 goed op dreef.