Hans van Dijk in zijn winkel, Electro World
Hans van Dijk in zijn winkel, Electro World

Scoren bij: Electro World Van Dijk, Pull of polo en Jumbo Jim Koster

Algemeen Jumbo Voetbalchallenge

Voetbal kan niet zonder zijn sponsors. Dat geldt zowel voor het topvoetbal als het café-elftal en zijn derde helft. Ook de Jumbo Voetbalchallenge is daar geen uitzondering op. Wij stelden daarom een aantal vragen aan alle sponsoren van de challenge. Met deze week: Vergeer Holland.

Electro World Van Dijk

Wie ben je en wat is Electro World Van Dijk voor bedrijf?

Ik ben Hans van Dijk. Electro World Van Dijk is een bedrijf van acht medewerkers en we verkopen keukenapparatuur, wasmachines, computers en elektronica. Daarbij bieden we een goede reparatieservice aan onze klanten. Wij komen bij de mensen thuis en gaan niet weg voordat alles weer werkt zoals het zou moeten werken. Menig consument komt bij ons terug voor deze service.

Waarom sponsort Elektro World de Jumbo Voetbalchallenge?

Ik heb eerlijk gezegd persoonlijk niet zo veel met voetbal, maar ik vind het verenigingsleven in de regio erg mooi. Reeuwijk is een forenzendorp, veel mensen gaan het dorp uit voor het werk en leven er dus niet de hele dag. Mensen kennen hun buurman bij wijze van spreken niet eens. Maar voor een voetbalvereniging blijven mensen wel in het dorp. Dat bevordert de leefbaarheid. Het voetbal verenigt mensen en dat vind ik mooi.

Welke club gaat de Jumbo Voetbal-challenge winnen?

Oeh, daar vraag je me wat. Dat is lastig. Ik heb de Jumbo Voetbalchallenge gevolgd en het gaat spannend worden, maar ik denk dat ik RVC’ 33 en CVC Reeuwijk de winst gun.


Pull of Polo

Wie ben je en wat houdt jouw werk bij Pull of Polo in?

Ik ben Kim de Haan en de eigenaar van Pull of Polo. Ik houd me vooral bezig met het adviseren van onze klanten. Naast de werkzaamheden op de werkvloer ben ik veel bezig met het ontdekken van de nieuwste trends op het gebied van mode, materialen, pasvormen en de nieuwste ontwikkelingen wat betreft duurzaamheid en kleuren. Dat doe ik door het bezoeken van events, die door corona helaas online hebben plaatsgevonden. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor het runnen van het bedrijf. Daar komen zaken bij kijken zoals de administratie en commerciële zaken zoals de boekhouding, webshop en marketing. 

Het leukste aan mijn werk vind ik de inspiratie die ik opdoe, dus de events bezoeken en de nieuwste trends spotten. En de inkoop natuurlijk, het is belangrijk om de collectie zo gebalanceerd mogelijk te houden, zodat onze klanten elk seizoen weer een vernieuwde collectie zien in hun vertrouwde omgeving. Daarbij hoort ook het vertalen van de nieuwste trends naar het personeel, zodat we onze klanten kunnen adviseren en inspireren. 

Wat is Pull of Polo voor bedrijf?

We zijn qua winkel laagdrempelig met een gemoedelijke en sociale sfeer. We houden het graag luchtig, maar het advies dat we geven moet goed zijn. We hebben kennis op veel verschillende gebieden en als klant moet je ervaren dat er bij Pull of Polo een no-nonsensecultuur heerst. Er werken zes mensen bij Pull of Polo.

Voor wie ben je tijdens de Jumbo Voetbalchallenge?

Ik ben voor Rohda’76 en VV Bodegraven, ook al zijn ze allebei niet in de prijzen gevallen. Ik heb in het verleden bij beide clubs gespeeld: in de jeugd bij Rohda’76 en voordat ik met de winkel begon bij VV Bodegraven.


Jumbo Jim Koster

Wie ben je en wat voor werk doe je bij Jumbo Jim Koster?

Ik ben Denise Rustwat en ben bedrijfsleidster van ons filiaal in winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. Mijn werk is veelomvattend. Ik ben eindverantwoordelijk voor alles wat er in de winkel gebeurt en het uiteindelijke resultaat. 

Onze visie is dat zowel klanten als personeel er niet aan denken om naar een andere winkel te gaan. Ik vind het daarom belangrijk dat er een goede sfeer heerst, dat we voor klanten benaderbaar zijn en dat collega’s zich gewaardeerd voelen. Dat doe ik bijvoorbeeld door mijn personeel kleine attenties te geven gedurende het jaar. Daarmee laat ik merken dat ik ze waardeer. Ook probeer ik elke ochtend even een rondje te maken langs iedereen met de vraag of ik nog iets voor hen kan betekenen. Eigenlijk door elke dag voor ze klaar te staan.

Wat maakt Jumbo Jim Koster leuk om voor te werken?

Iedereen kent elkaar en het werk voelt voor mij als thuis. We hebben veel vaste klanten en iedere dag is anders. Ik ben nu met zwangerschapsverlof en iedereen weet wanneer mijn baby’tje komt. Zowel klanten als collega’s leven ontzettend mee en dat maakt dat het hier best wel dorps is. Dat waardeer ik enorm. Er werken in totaal 140 mensen bij de Jumbo, 15 bij de Délifrance en 15 bij de Recra, de parkwinkel van Landal. Voor al deze mensen proberen we een fijne en leuke werkplek te creëren.

 Voor wie ben je tijdens de Jumbo Voetbalchallenge?

Ik kies voor CVC Reeuwijk, omdat ik het ze enorm gun. Ze hebben een tijdlang op één gestaan op de ranglijst en doen het goed. Ikzelf heb niet zoveel met voetbal, want ik ben niet zo’n sportief type, maar ik merk wel dat het leeft in mijn omgeving en ik ken collega’s die de challenge volgen. Ik vind het leuk om hier een bijdrage aan te leveren en een leuke prijs ter beschikking te stellen.

Presentator van de Jumbo Voetbalchallenge poseert met Kim de Haan, sponsor van de Jumbo Voetbalchallenge
Denise Rustwat