Afbeelding
Foto:

Scoren bij Pull of Polo

Wie ben je en wat houdt jouw werk bijPull of Polo in?

Ik ben Kim de Haan en de eigenaar van Pull of Polo. Ik houd me vooral bezig met het adviseren van onze klanten. Naast de werkzaamheden op de werkvloer ben ik veel bezig met het ontdekken van de nieuwste trends op het gebied van mode, materialen, pasvormen en de nieuwste ontwikkelingen wat betreft duurzaamheid en kleuren. Dat doe ik door het bezoeken van events, die door corona helaas online hebben plaatsgevonden. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor het runnen van het bedrijf. Daar komen zaken bij kijken zoals de administratie en commerciële zaken zoals de boekhouding, webshop en marketing. 


Het leukste aan mijn werk vind ik de inspiratie die ik opdoe, dus de events bezoeken en de nieuwste trends spotten. En de inkoop natuurlijk, het is belangrijk om de collectie zo gebalanceerd mogelijk te houden, zodat onze klanten elk seizoen weer een vernieuwde collectie zien in hun vertrouwde omgeving. Daarbij hoort ook het vertalen van de nieuwste trends naar het personeel, zodat we onze klanten kunnen adviseren en inspireren. 


Wat is Pull of Polo voor bedrijf?

We zijn qua winkel laagdrempelig met een gemoedelijke en sociale sfeer. We houden het graag luchtig, maar het advies dat we geven moet goed zijn. We hebben kennis op veel verschillende gebieden en als klant moet je ervaren dat er bij Pull of Polo een no-nonsensecultuur heerst. Er werken zes mensen bij Pull of Polo.


Voor wie ben je tijdens de Jumbo Voetbalchallenge?

Ik ben voor Rohda’76 en VV Bodegraven, ook al zijn ze allebei niet in de prijzen gevallen. Ik heb in het verleden bij beide clubs gespeeld: in de jeugd bij Rohda’76 en voordat ik met de winkel begon bij VV Bodegraven.