Afbeelding
Foto:

Scoren bij Jumbo Jim Koster

Wie ben je en wat voor werk doe je bij Jumbo Jim Koster?

Ik ben Denise Rustwat en ben bedrijfsleidster van ons filiaal in winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. Mijn werk is veelomvattend. Ik ben eindverantwoordelijk voor alles wat er in de winkel gebeurt en het uiteindelijke resultaat. 


Onze visie is dat zowel klanten als personeel er niet aan denken om naar een andere winkel te gaan. Ik vind het daarom belangrijk dat er een goede sfeer heerst, dat we voor klanten benaderbaar zijn en dat collega’s zich gewaardeerd voelen. Dat doe ik bijvoorbeeld door mijn personeel kleine attenties te geven gedurende het jaar. Daarmee laat ik merken dat ik ze waardeer. Ook probeer ik elke ochtend even een rondje te maken langs iedereen met de vraag of ik nog iets voor hen kan betekenen. Eigenlijk door elke dag voor ze klaar te staan.

 

Wat maakt Jumbo Jim Koster leuk om voor te werken?

Iedereen kent elkaar en het werk voelt voor mij als thuis. We hebben veel vaste klanten en iedere dag is anders. Ik ben nu met zwangerschapsverlof en iedereen weet wanneer mijn baby’tje komt. Zowel klanten als collega’s leven ontzettend mee en dat maakt dat het hier best wel dorps is. Dat waardeer ik enorm. Er werken in totaal 140 mensen bij de Jumbo, 15 bij de Délifrance en 15 bij de Recra, de parkwinkel van Landal. Voor al deze mensen proberen we een fijne en leuke werkplek te creëren.

 

Voor wie ben je tijdens de Jumbo Voetbalchallenge?

Ik kies voor CVC Reeuwijk, omdat ik het ze enorm gun. Ze hebben een tijdlang op één gestaan op de ranglijst en doen het goed. Ikzelf heb niet zoveel met voetbal, want ik ben niet zo'n sportief type, maar ik merk wel dat het leeft in mijn omgeving en ik ken collega's die de challenge volgen. Ik vind het leuk om hier een bijdrage aan te leveren en een leuke prijs ter beschikking te stellen.