VSTS dames 1 verliest nipt

Bodegraven - Volleybal

Afgelopen zaterdag speelden de dames van VSTS hun eerste uitwedstrijd in de derde divisie B, tegen ZVH dames 1. VSTS keek al snel tegen een achterstand aan. Maar de dames rechtte hun rug en begonnen langzaam in hun spel te komen en de passlijn kreeg een betere grip op het servicegeweld van de tegenstander. VSTS kwam langszij en klaarde de klus door de eerste set met 23-25 te winnen.

In de tweede set was het duidelijk dat ZVH ook steeds beter in haar spel kwam en door onnodige eigen fouten aan Bodegraafse zijde nam ZVH weer een voorsprong die gedurende deze set in stand werd gehouden. Terpstra kwam er nog in voor van den Berg en ook van Wijngaarden nam haar intrek in het veld om het tij te keren maar helaas won ZVH deze set met 25-22. De derde set was er één om snel te vergeten: 25-16 verlies.

Doordat VSTS de vierde set won was er een vijfde nodig om de beslissing te brengen. Helaas trok ZVH daarin aan het langste eind met 15-12 en zo wonnen zij de wedstrijd met 3-2.