Volgende week: special DUURZAAM!

Volgende week komt Kijk op BR met de special ‘DUURZAAM!’ en besteden we extra aandacht aan de Dag van de Duurzaamheid. Natuurlijk kennen we de voordelen van zonnepanelen en het isoleren van de muur. Maar ook met ontspullen, een vegetarische maaltijd of het kiezen van duurzaam katoen voor kleding zijn al kleine stapjes op weg naar een duurzamere manier van leven.

Met de special ‘DUURZAAM!' lees je over duurzaam wonen, bewust leven en natuurlijk fairtrade. Lees onder meer hoe je met een app voedselverspilling tegen kan gaan, welk afval in welke bak thuishoort, of neem een kijkje in het leven van een veganist. Mensen motiveren om met grote én kleine stapjes bewuster te gaan leven is één van de peilers om onze leefomgeving te sparen. Als ieder zijn steentje bijdraagt is het effect een stuk groter. Lees er volgende week alles over!


Adverteren

Voor bedrijven bieden wij nog de mogelijkheid om op maat te adverteren in deze special. Voor meer informatie en mogelijkheden, bel 0182-399266 of mail naar advertentie@kijkopbr.nl