Job van Welie als eenzame ESTO-spits.
Job van Welie als eenzame ESTO-spits. Foto:

ESTO blijft ongeslagen

Bodegraven - Voetbal

De eindstand van 2-2 tegen het zeer sterke team van RKSV Pancratius werd zondag letterlijk uit het voetbalvuur gesleept. Evenals vorige week moest ESTO haar kunstje verrichtten tegen een volledig onbekende tegenstander die een mooie potje voetbal op de mat legde. ESTO stond in de eerste helft al snel met 1-0 achter en mocht haar doelman Joey Anker danken voor de reddingen. Bas van Goudzwaard viel in de 56e minuut uit met een enkelblessure. Het leek daarna een verloren wedstrijd. Gerald Dengering nam als invaller zijn plaats in en de sterke spits had moeite met deze verse zwart-witte invalskracht.

ESTO kwam na een snelle aanval en een corner terug tot 2-2. Vertwijfeld zocht Pancratius met goed voetbal weer naar de winst maar ook ESTO kreeg kansen. Zo bleken beide ploegen ineens gelijkwaardig tot het eindsignaal. Een veerkrachtig ESTO nam een puntje mee naar huis waarmee de ploeg ongeslagen bleef in de 2e klasse.