Afbeelding

VSTS dames 1 wint van VV Utrecht dames 3

Bodegraven - Volleybal

Het begin van deze set ging heel gelijk op met veel lange rally’s. Door de goede service-pass van Sabovic nam VSTS toch de leiding. Door de servicedruk die VSTS in huis had bouwden ze de voorsprong uit. Terpstra kon de aanvallende dames goed aanspelen waardoor zij veel punten scoorden. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25-18.

De tweede set werd verloren, al ging het in het begin gelijk op. Utrecht zette de dames uit Bodegraven onder druk met hun service, het werd 25-18. De derde set werd met meer overtuiging gespeeld en de sfeer was goed, VSTS wist deze zet met 25-21 naar zich toe te trekken. In de laatste set hebben de de speelsters van VSTS echt kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Hier speelden de dames vrijuit waardoor er rust was in het veld, de set werd met 25-12 gewonnen. VSTS speelde een goede wedstrijd en ging naar huis met een mooie overwinning van 3-1.