Afbeelding

Kaag versus Brug

Sport

Reeuwijk - bridge

Uit de onderlinge contacten van de besturen van de bridgeclubs in Reeuwijk Klein Slem (bridgend in de Brug te Reeuwijk Brug) en TCC (bridgend in de Kaag te Reeuwijk-Dorp) was voortgekomen, dat ze maar eens tegen elkaar zouden moeten bridgen. En zo geschiedde de afgelopen week; eerst in de Kaag te Reeuwijk Dorp

Twintig leden (tien paren) van Klein Slem tegen twintig leden van TCC2 (ook tien paren). Uitermate geslaagd. Niet alleen door het bridgen, wat bovendien zoals altijd heel gezellig was, maar vooral ook door de vele, vele oude onderlinge contacten tussen de leden uit Reeuwijk Dorp en Reeuwijk Brug. Alleen daarom al de moeite van herhaling waard. TCC stelde een beker ter beschikking voor de club welke met bridgen zou winnen. Geweldig initiatief.

De winnaar werd toch wel overtuigend Klein Slem uit de Brug. Het eerste bridge paar in de competitie waren lid van Klein Slem, het grootste gedeelte van de bovenste tien in de ranglijst ook. Uiteindelijk was de uitslag 54,72 % voor Klein Slem tegen 45,28 % voor TCC. Daardoor kreeg de voorzitter van de club uit Reeuwijk Brug de beker uitgereikt uit handen van de voorzitter van de organiserende vereniging TCC.

Het succes van de middag was niet alleen aan de veertig bridgende clubleden te danken, ook aan de vier vrijwilligers, maar boven al aan het bestuur van TCC die het geweldig georganiseerd hadden.