Computerlessen

Bodegraven-Reeuwijk

Na een lange stop kan de cursus weer beginnen. In een maatschappij waar alles vooral digitaal via de computer geregeld wordt, is het nu nog belangrijker geworden voor iedereen om met de computer om te kunnen gaan. 

De vervolgcursus Klik&Tik Het Internet Net Op, start op maandag 8 november in de Bibliotheek in Reeuwijk, Huis van Alles, van Staverenstraat 39, Reeuwijk. Tijd: 9:30 - 11:30 uur. In Bodegraven start deze cursus woensdagmiddag 10 november in het Evertshuis. Tijd: 13:30 - 15:30 uur. Dit is voor iedereen die al met de computer kan omgaan, maar beter en veiliger het Internet wil leren gebruiken.


In Waarder start donderdagavond 4 november de cursus Klik&Tik de Basis. Je leert over onderwerpen zoals ‘wat is een computer en wat kunnen we daarmee, wat is het internet, hoe werkt email’ Tijd en locatie: van 19:30 tot 21:30 uur. Pr. Willem Alexanderschool, Maximalaan 1 in Waarder. Je krijgt uitleg van onze getrainde docenten. Daarnaast ga je natuurlijk zelf aan de slag met de oefeningen, waardoor het steeds makkelijker wordt om met de computer om te gaan. Benodigdheden: Koptelefoon of oordopjes. Oordopjes zijn voor 2 euro aan te schaffen bij de docent.
 

Informatie en opgave: Barbera de Reuver via e-mail naar cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl.