Dorpsteam Reeuwijk-brug overhandigt dorpsvisie
Dorpsteam Reeuwijk-brug overhandigt dorpsvisie Foto: Bert Verver

Hartverwarmende presentaties in de gemeenteraad

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK

Onder voorzitterschap van interim-burgemeester Erik van Heijningen werd vorige week een korte en hartverwarmende raadsvergadering gehouden. Tijdens de vergadering werden een drietal dorpsvisies overhandigd aan de raad, werden twee nieuwe commissieleden beëdigd en er klonk de roep om gezamenlijke maaltijden in seniorencomplex Rijngaarde.

door Bert Verver

Aan het begin van de raadsvergadering nam de burgemeester samen met de dorpswethouders de presentaties van de dorpsteams van de kernen Sluipwijk en Plassengebied, Reeuwijk-brug en De Meije in ontvangst.
De afgelopen jaren is in de verschillende kernen van onze gemeente hard gewerkt aan het opstellen van dorpsvisies. De dorpsteams namen daarin het voortouw en stelden na raadpleging van de inwoners een dorpsvisie op als bouwsteen voor de toekomstvisie van de hele gemeente.

Nieuwe commissieleden

De heren Gerrit-Jan Ankoné (VVD) en Levi Hogendoorn (Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk) werden beëdigd als commissielid. Zoals gebruikelijk mochten zij daarbij een mooi boeket in ontvangst nemen.

Dorpsteam De Meije overhandigt dorpsvisie
Dorpsteam Sluipwijk overhandigt de dorpsvisie
Afbeelding