Afbeelding

Individuele hondenuitlaatservice in Bodegraven

Algemeen Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Vanaf 15 november start Lianne van der Made met een individuele uitlaatservice voor alle geweldige honden in Bodegraven. Een wandeling aan de lijn of los, tussendoor een snuffelpauze of wat trucjes. 

De individuele wandeling is gericht op plezier en ontspanning voor iedere hond, ook voor jonge, oudere, reactieve of onzekere honden. Tijdens de wandeling worden basisvaardigheden als netjes wandelen aan de lijn of hier komen als vanzelfsprekend geoefend.

De Praktijk voor Geweldige Honden is opgericht door Lianne van der Made. “Nu start ik met de uitlaatservice en daar wil ik binnenkort de mogelijkheid van individuele trainingen aan toevoegen.

Veel mensen in Bodegraven zullen mij wel eens gezien hebben met onze eigen honden of de pups in opleiding tot assistentiehond. Onlangs heb ik besloten om van mijn hobby, mijn werk te maken. Door het volgen van verschillende modules aan de Martin Gaus Academie beschik ik over actuele kennis van hondengedrag en ik ben nog in opleiding tot instructeur assistentiehonden. De afgelopen 15 jaar heb ik als gezinshuisouder kinderen opgevangen met ernstige gedragsproblematiek. In die periode heb ik de positieve invloed ontdekt van een gewone huishond. Het positieve effect kan worden vergroot door de huishond speciale taken aan te leren. Ook daar wil ik mensen graag bij helpen.”

Neem voor meer informatie contact op met Lianne van der Made, 06-20919266 of geweldigehonden@gmail.com. Of kijk op Facebook @geweldigehonden.