Afbeelding
Foto:

Woningbouwvereniging Reeuwijk blaast 60 kaarsjes uit

Reeuwijk

Woningbouwvereniging Reeuwijk is opgericht in 1961 en viert deze maand haar 60-jarig bestaan. Op 27 en 29 oktober zijn de medewerkers van de woningbouwvereniging in Reeuwijk, Waarder en Driebruggen langsgegaan met een goedgevulde foodtruck om het met elkaar te vieren.

Tijdens de trektocht door Reeuwijk e.o. stond er ook een wensboom. Huurders konden op een kaartje een idee voor de wijk in de boom hangen. Het leukste idee, dat bijdraagt aan de leefbaarheid, wint 250 euro uit het ‘Samen Met De Buurt Fonds’ om het te realiseren. Op deze manier proberen we de huurders te betrekken bij de leefbaarheid van de wijk, een belangrijk speerpunt van de woningbouwvereniging.


Woningbouwvereniging Reeuwijk is opgericht in 1961 vanwege de grote vraag naar goede en betaalbare woonruimte. We hebben inmiddels woningen in Driebruggen (119 woningen), Reeuwijk Brug en Sluipwijk (793 woningen), Reeuwijk Dorp (66 woningen) en Waarder (114 woningen). "Het is erg leuk om in gesprek te zijn met bewoners bij zo'n feestelijke gelegenheid als het 60 jarig bestaan.
Eigenlijk zijn we allemaal een beetje jarig, de leden van de woningbouwvereniging en de medewerkers", aldus bestuurder Esther van Beelen.

Afbeelding
Afbeelding