Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard. Beeld: Charles Groeneveld
Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard. Beeld: Charles Groeneveld Foto: @Charles Groeneveld

Alexander Broussard & Band

Algemeen

Bodegraven

Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard gaf vorig jaar een spetterend soloconcert in de theaterzaal van het Evertshuis. Wegens stemproblemen kon de ‘Billy Joel Experience’ op 30 oktober niet doorgaan. De nieuwe datum is nu donderdag 18 november. Reeds gekochte kaarten zijn nog gewoon geldig. Vragen? Mail naar info@evertshuis.nl.

Alexander & band ‘003’ brengen een wervelende ode aan de ‘Piano Man’ Billy Joel. Afgelopen jaar kregen ze landelijke bekendheid met hun deelname aan de halve finale van de SBS6 talentenshow ‘We Want More’. Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als “The Piano Man” tot swingende rockers “My life” en “Only the good die young” en prachtige ballads als “Honesty”. En hoewel Billy Joel nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij zelf nog in Nederland zal neerstrijken. Alexander Broussard en zijn vijfkoppige live band vonden het tijd voor een welverdiende ode.

‘The Billy Joel Experience’ begint om 20.30 uur, kaarten kosten 20 euro, inclusief drankje. Reserveren: evertshuis.nl/alexander-broussard-en-band