Dorpsteam Reeuwijk-Brug

Heeft u in de KIJK van 13 oktober uw toekomstvisie gezien? Twee hele pagina’s groot!

We hebben er helaas geen reactie op gekregen. Terwijl het uw verhaal is, opgehaald via de enquête en de bijeenkomst in De Brug. Misschien vielen de pagina’s minder op dan de twee in de krant van 20 oktober over de gemeentebegroting 2022. De kleuren waren opvallender, de tekst minder. Toch zijn beide niet los van elkaar te zien. De toekomst van Bodegraven-Reeuwijk en daarmee van Reeuwijk-Brug is van twee heel belangrijke zaken afhankelijk. Uw VISIE en wensen en daarvoor het contact met de gemeente. En de gemeentelijke FINANCIËN die wensen en opdrachten die er helaas vanuit het Rijk ook zijn, mogelijk moeten maken.

Omdat het geld waarschijnlijk de komende jaren een doorslaggevende rol kan gaan spelen, is het de zorg van uw Dorpsteam om zoveel mogelijk informatie op tijd van u te krijgen en te kunnen bespreken met de gemeente. Om vooraan in het proces van ontwikkeling te kunnen staan om mee te denken en betrokken te worden. Veel oplossingen liggen op straat.


De gemeentelijke organisatie heeft inmiddels wel begrepen dat er veel kennis is onder de inwoners en wij willen die als Dorpsteam ontsluiten en gebruiken.

U heeft echt invloed op plannen en ontwikkelingen! Meer in gezamenlijkheid dan als individu. Want met de visie zijn we er nog niet. Om wensen te kunnen waarmaken, moet er een uitvoeringsprogramma komen en daar hebben we uw hulp bij nodig. Wat willen we wanneer bereikt hebben en hoe? Die vragen liggen er nu en op de uitvoering daarvan kunt u invloed uitoefenen in goed overleg met de gemeente en uw Dorpsteam.

Daarom doen wij nogmaals een beroep op u om contact op te nemen met uw dorpsteam. Wij zoeken leden met vragen en ideeën en iedereen is welkom om een keer een vergadering van ons bij te wonen om kennis te maken. Benader ons via onze website www.dorpenwijk.nl/reeuwijk-brug. Of mail ons op reeuwijk-brug@dorpenwijk.nl. Op de website staat ook onze agenda.