Zwammerdam verslaat koploper

Zwammerdam - Voetbal

VV Zwammerdam heeft in een spannende wedstrijd koploper SCH '44 verslagen. Met mooi voetbal pakte VV Zwammerdam drie punten tegen de club uit Harmelen. De eerste minuten waren voor SCH '44 maar keeper Bart Jan Pfaff redde uitstekend. Na 9 minuten werd er een aanval ingeleid door Reijer Peters die aanvoerder Lars Kremer vrij voor de keeper zette maar hij kopte te zacht in en de doelman van SCH '44 kon goed ingrijpen. Na 30 minuten ging Justin Bons op avontuur wat resulteerde in een knappe solo waarna hij met een bekeken schot de 1-0 op het scorebord zette. Kort voor het rustsignaal werd het zelfs nog 2-0 via een doelpunt van Jordi de Groot.

Na de thee kwam SCH '44 al snel terug tot 2-2. Maar het werd na een doelpunt van Koen Woudenberg toch nog 3-2 voor VV Zwammerdam. Dat werd ook de uitslag en onder veel gejuich van spelers en publiek vierde ze deze mooie winstpartij. VV Zwammerdam is nog steeds de enigste ploeg met 0 verliespunten.