Afbeelding

VSTS HS1 neemt een puntje mee naar huis

Bodegraven - Volleybal

VSTS Kraan en Roos Contructie heren 1 speelde tegen VV Utrecht HS 4. In de eerste set ging het lang gelijk op, VVU lag steeds net een paar punten voor, maar VSTS gaf zich niet gewonnen. In de bigpoints kwamen ze zelfs voor het eerst op voorsprong met een stand van 22-23. Na een punt voor VVU kwam de tegenstander op 23-23 aan service. Helaas kregen de heren uit Bodegraven de bal niet onder controle in de pass en scoorden de mannen met twee geslagen ballen de laatste punten van de eerste set: 23-25.

De tweede set werd dan ook sterk aangevangen en vrij snel stond het 5-1 maar VVU kwam terug tot 9-9. VSTS had deze set het betere van het spel, maar even later stond het toch 19-19. Via sterke (float)services en middels tactische smashes ging de set in de tas: 19-25. Set 3 en 4 liepen helaas minder goed voor heren 1. Beide sets konden helaas niet spannend gemaakt worden, en met 15-25 en 20-25 ging de overwinning naar VV Utrecht HS 4.